Fettreduksjon med ultralyd

Fettreduksjon med ultralyd er en meget effektiv behandling for å ta bort uønsket fett slik at kroppen igjen får den formen du ønsker.

Behandlingen kalles derfor ofte kroppsforming og er et veldig godt alternativ til kirurgiske inngrep. Fettreduksjon egner seg meget godt for deg som har problemer med å få bort fett i enkelt områder selv med trening og sunt kosthold.

Dette innebærer at lavfrekvent ultralyd sendes inn i det området av kroppen man ønsker å redusere fettmengden. Ultralyden på den måten til en fysisk prosess som kalles kavitasjon, hvor små gassbobler dannes og sprenges med høy energi og varme, som en konsekvens får dette fettcellene til å bli mindre. Behandlingen har få bivirkninger siden behandlingen kun påvirker fettceller og ikke ødelegger annet omkringliggende vev.

Fettreduksjon med ultralyd kroppsforming

I etterkant vil du oppnå best resultat hvis du fortsetter med et sunt kosthold og trener regelmessig. Det er også viktig å sove godt ut etter behandlingen, da dette vil hjelpe til med fettreduksjonen.

Behandlingen er smertefri og resultater kan ofte ses etter bare en behandling, men for å oppnå ønsket resultat vil det ofte være behov for 4-6 behandlinger med en ukes mellomrom. Hvor mange behandlinger du har behov for bør avtales etter konsultasjon med lege eller behandler.

kroppsforming

Prisliste Fettreduksjon med ultralyd

Fettreduksjon – Mage, 1 behanding2500

Fettreduksjon – Flanke, 1 behandling3500

Fettreduksjon – Lår, 1 behandling4000

Fettreduksjon – Rumpe, 1 behandling3800

(For kombinasjoner og flere behandlinger, ta kontakt for å få tilbud på en pakkepris)

Bestill konsultasjon!