Fettreduksjon med ultralyd

Fettreduksjon er en meget effektiv behandling for å ta bort uønsket fett slik at kroppen igjen får den formen du ønsker.

 

Slik fungerer ultralyd?

Behandlingen kalles ofte kroppsforming og er et veldig godt alternativ til kirurgiske inngrep. Fettreduksjon egner seg meget godt for deg som har problemer med å få bort fett i enkelt områder selv med trening og sunt kosthold.

Behandlingen skjer ved at lavfrekvent ultralyd sendes inn i det området av kroppen du ønsker å redusere fettmengden. Ultralyden fører til til en fysisk prosess som kalles kavitasjon, hvor små gassbobler dannes og sprenges med høy energi og varme. Som en konsekvens blir fettcellene mindre. Behandlingen har få bivirkninger siden behandlingen kun påvirker fettceller og ikke påvirker annet omkringliggende vev.

I etterkant vil du oppnå best resultat hvis du fortsetter med et sunt kosthold og trener regelmessig. Det er også viktig å sove godt ut etter behandlingen, da dette vil hjelpe til med fettreduksjonen.

Behandlingen er smertefri og du kan ofte ses resultater etter bare en behandling, men for å oppnå ønsket resultat vil det ofte være behov for 4-6 behandlinger med én ukes mellomrom. Hvor mange behandlinger du har behov for bør avtales etter konsultasjon med lege eller behandler.

Prisliste Fettreduksjon med ultralyd

Fettreduksjon – ett område på Mage, 1 behandling2800 kr

Fettreduksjon – Flanke, 1 behandling3900 kr

Fettreduksjon – Lår, 1 behandling6000 kr

Fettreduksjon – Rumpe, 1 behandling4300 kr

(For kombinasjoner og flere behandlinger, ta kontakt for å få et tilbud og en pakkepris)

Bestill konsultasjon!