Behandling mot hårtap med PRP

PRP revitaliserer hårrøttene gjennom en behandling hvor man bruker ditt eget blodplasmas vekstfaktorer.

Platelet Rich Plasma (PRP) er en effektiv behandling som bidrar til å redusere naturlig hårtap gjennom å bygge opp kollagenet i hodebunnen. Etter hvert som man blir eldre opplever mange at håret blir tynnere eller forsvinner, det er en naturlig prosess som det er vanskelig å stanse, men med PRP-behandling kan man ofte bremse denne prosessen og noen ganger reversere prosessen. Hvor effektiv behandlingen er avhengig av mange ulike faktorer og varierer derfor mye fra person til person.

Blodet vårt er oppbygd av røde og hvite blodceller, samt blodplater. I en PRP-behandling tas en liten mengde av ditt eget blod (på samme måte som en vanlig blodprøve), som så sentrifugeres i en spesialsentrifuge for å skille ut blodplatene. Det konsentrerte blodplaterike plasmaet (PRP) injiseres i de områdene hvor du ønsker å forsterke hårveksten. Resultat er at man stimulerer veksten av kollagen i huden – noe som igjen resulterer i at hårveksten stimuleres.

Behandlingen tar 1-2 timer, og synlig resultatet oppnås gjerne etter 5-10 behandlinger.

Platelet Rich Plasma (PRP) er en effektiv behandling som bidrar til å redusere naturlig hårtap gjennom å bygge opp kollagenet i hodebunnen

Prisliste Behandling mot hårtap med PRP

PRP mot Hårtap pr område, 1 behandling4300 kr

PRP mot Hårtap hele hodet, 1 behandling13000 kr

(For kombinasjoner og flere alternativer, ta kontakt for å få et spesialtilbud)

Bestill konsultasjon!