Hudbehandling med HIFU

HIFU benytter høyintensitet fokusert ultralyd som løfter og strammer huden, og brukes ofte for å stramme opp huden i ansikt og hals, men HIFU kan også benyttes på andre deler av kroppen.

Når vi blir eldre, mister kollagen elastisiteten og huden trekkes nedover og HIFU er målrettet behandling for å kompensere for dette. HIFU er rettet mot alle de tre forskjellige lagene i huden din og effekten er god, uten å kutte eller forstyrre overflaten av huden. Behandlingen skjer på overflaten av huden for å trekke sammen ansiktslaget og stimulere ny kollagensyntese. Behandlingen gjør at huden løftes over tid. HIFU virker ved å stimulere kroppens egen kollagenbyggingsprosess, effekten varierer derfor fra person til person.

En ansiktsbehandling kan ta fra en til to timer avhengig av omfang. Du vil som regel oppleve en viss umiddelbar effekt, men den fulle effekten vil som regel først starte å komme etter 2-3 måneder. Flere behandlinger på rad vil gi bedre resultat, og vi anbefaler derfor i de fleste tilfeller 3 behandlinger med 2 måneders mellomrom til å begynne med. Deretter en behandling per år for å opprettholde effekten.

Prisliste hudbehandling med HIFU

HIFU ansiktsbehandling, 1 behandling5000 kr

HIFU ansiktsbehandling, 3 behandlinger13000 kr

HIFU halsbehandling, 1 behandling4000 kr

HIFU halsbehandling, 3 behandling10000 kr

HIFU ansikt. og halsbehandling, en behandling7000 kr

HIFU ansikt. og halsbehandling, 3 behandlinger19000 kr

HIFU dobbelthake, 1 behandling4000 kr

Bestill konsultasjon!