Hudfornying – mange veier til målet

PRP revitaliserer huden gjennom en behandling hvor man bruker ditt eget blodplasma.

Microneedling stimulere huden til å reparere seg selv.

Hudfornyelse med filler brukes for å få tilbake tapt volum i ansiktet på en skånsom og effektiv måte.

Hudfornying med PRP

Platelet Rich Plasma (PRP) er en hudfornyende behandling som bidrar til å gjenoppbygge kollagenet i huden. PRP revitaliserer huden gjennom en behandling hvor man bruker ditt eget blodplasmas vekstfaktorer. Etter hvert som man blir eldre forsvinner noe av kollagenet i huden, det kan føre til at huden mister sin glød og spenst. En PRP-behandling er ment å gi tilbake glød og spenst til en aldrende hud.

Blodet vårt er oppbygd av røde og hvite blodceller, samt blodplater. Blodplatene spiller en viktig rolle i kroppens naturlige helningsprosess. I en PRP-behandling tas en liten mengde av ditt eget blod (på samme måte som en vanlig blodprøve), som så sentrifugeres i en spesialsentrifuge for å skille ut blodplatene. Det konsentrerte blodplaterike plasmaet (PRP) injiseres i de områdene av ansiktet eller halsen hvor du ønsker en forbedring. Resultat er at man stimulerer veksten av kollagen i huden – noe som igjen resulterer i at huden gjenoppbygges og teksturen forbedres. Det ser man som huden får sin glød og spenstighet tilbake.

Behandlingen tar 1,5 time, og resultatet kan ses etter ca. 3-6 uker. Det beste resultat oppnås gjerne etter 2-3 behandlinger.

Hudfornying med PRP og Microneedling. PRP revitaliserer huden via ditt eget blodplasma Microneedling stimulere huden til å reparere seg selv produktbilde

Hudfornying med Microneedling

Microneedling er en gruppe kosmetiske behandlinger for ansikt og hals. Behandlingen starter med grundig rens av huden. Deretter bruker man ulike metoder for å penetrere det ytterste hudlaget med mange små stikk. Disse stikkene stimulere huden til å reparere seg selv. Det vil også frigjøre veksthormoner og øke produksjon av kollagen og elastin. Til dette bruker vi oftest en motorisert Dermapen. Under behandling kan man også tilsette ulike aktive ingredienser (Meso) som kan forsterke effekten.

Behandlingen bidrar til at huden gradvis fornyes og at hudvevet blir mer elastisk. Små linjer og fine rynke mykes opp. Pigmentflekker bli mindre, og store porer blir mindre synlig. Resultatet vil selvsagt være individuelt avhengig av hudens utgangspunkt. Behandlingen er så godt som smertefri og du kan gå rett på jobb allerede dagen etter behandlingen.

For et godt resultat anbefaler vi oftest 3-4 behandlinger, mens arr og strekkmerke ofte krever flere behandlinger. Vi anbefaler ofte kombinasjonsbehandling med bruk av HIFU (se under Hudstramming med HIFU for mer informasjon).

Det første døgnet etter behandling vil du kunne oppleve rødhet, varme og ømhet i huden. Huden kan oppleves som stram og tørr og kan flasse etter noen dager, men dette går som regel gradvis over i løpet av et døgn, men for enkelte kan det ta opptil 3 dager. Det er viktig å unngå direkte sollys den første tiden. Huden kan også være utsatt for infeksjoner de første 24 timene etter behandlingen, så unngå å ta for mye på huden og vask alltid hender før du berører det behandlede området, og unngå sminke de første 24 timene.

Microneedling er en gruppe kosmetiske behandlinger for ansikt og hals. Behandlingen starter med grundig rens av huden

Hudfornyelse med Filler

Hudfornyelse med filler er en trygg og godt utprøvd metode hvor du ikke trenger å gjennomgå en operasjon. Det finnes flere typer filler, men det som er mest sikkert er hyaluronsyrebaserte (HA). Hyaluronsyre er vannbindende molekyler som produseres naturlig i kroppen.

Filler kommer i forskjellige varianter med forskjellige bindinger, noe som bestemmer både konsistens og holdbarhet. Effekten er ikke permanent og vil avta etter 3-12 måneder avhengig av behandlingen og hvilken type filler som brukes og behandlingen utføres av lege eller annet kvalifisert personell.

Prisliste Hudfornying med PRP

Hudfornying med PRP ansikt, 1 område4800 kr

Hudfornying med PRP hals, 1 område3800 kr

Hudfornying med PRP ansikt og Hals7000 kr

Prisliste Hudfornying med Microneedling

Microneedling ansikt & hals, 1 behandling 3500 kr

Mesoterapi ansikt & hals, 1 behandling3500 kr

Dermapen Super ansikt & hals, 1 behandling12000 kr

Prisliste Hudfornying med Filler

Hudfornying med Filler / touch up (fra 1 ml)3500 kr

Hudfornying med Filler hake/kinnben (fra 1 ml)4000 kr

Hudfornying med Filler leppe (fra 1 ml) 3700 kr

Hudfornying med Filler nese (fra 1 ml)3900 kr

(For flere alternativer og andre kombinasjoner, ta kontakt for å få et spesialtilbud)

Bestill konsultasjon!