Hudstramming – flere muligheter

HIFU benytter høyintensitet fokusert ultralyd til å løfte og strammer huden.

Med trådløft kan vi løfte slapp hud i ansikt eller hals.

Hudstramming med HIFU

HIFU benytter høyintensitet fokusert ultralyd til å løfte og stramme huden. Metoden brukes ofte for å stramme opp huden i ansikt og hals, men HIFU kan også benyttes på andre deler av kroppen.

Når vi blir eldre, mister kollagenet elastisiteten og huden trekkes nedover. HIFU er en målrettet behandling for å kompensere for dette. HIFU retter seg mot alle de tre forskjellige lagene i huden din og effekten er god, uten å bryte eller forstyrre overflaten av huden. Behandlingen skjer mot overflaten av huden for å trekke sammen ansiktslaget og stimulere ny kollagensyntese. Behandlingen gjør at huden løftes over tid. HIFU virker ved å stimulere kroppens egen kollagenbyggingsprosess, effekten varierer derfor fra person til person.

En ansiktsbehandling kan ta fra en til to timer avhengig av omfang. Du vil som regel oppleve en viss umiddelbar effekt, men den fulle effekten vil som regel først starte å komme etter 2-3 måneder. Flere behandlinger på rad vil gi bedre resultat, og vi anbefaler derfor i de fleste tilfeller 3 behandlinger med 2 måneders mellomrom til å begynne med. Deretter en behandling per år for å opprettholde effekten.

Hudstramming. I HIFU benytter vi høyintensitet fokusert ultralyd som løfter og strammer huden. Trådløft løfter slapp hud i ansikt eller hals produkt

Hudstramming med Trådløft

Trådløft i ansikt eller hals er en minimalt inngripende behandling for å løfte slapp hud. Vi benytter kun PLACL-tråder av høyeste kvalitet, som er designet for å gi et kraftig løft samtidig som huden fornyes.

Trådløft innebærer at det føres flere tråder inn under huden i ansiktet eller halsen som så festes under huden for å gi et løft. Trådene vi bruker har spesielt lang levetid, noe som er viktig for at effekten skal holde seg over tid. Etter omtrent 12 måneder er trådene løst opp og kroppen har selv produsert Elastin og Collagen, som vedlikeholder løftet og stramheten i huden.

Trådløft minimalt inngripende behandling som skjer med lokal bedøvelse. Behandlingen utføres av lege og varer i 20-40 minutter avhengig av antall tråder som skal plasseres. Nøyaktig hvor mange tråder du trenger er avhengig av flere faktorer, men vi anbefaler for de fleste 4 tråder pr side.

Dette er en minimalt inngripende behandling. De fleste opplever inngrepet som ikke mer enn lett ubehagelig.

Trådløfting i ansikt eller hals er en minimalt inngripende behandling for å løfte slapp hud

Prisliste Hudstramming med HIFU

HIFU ansiktsbehandling, 1 behandling7000 kr

HIFU ansiktsbehandling, pakke med 3 behandlinger16000 kr

HIFU halsbehandling, 1 behandling6000 kr

HIFU halsbehandling, pakke med 3 behandling14000 kr

(For andre kombinasjoner og flere alternativer, ta kontakt for å få et spesialtilbud)

Prisliste Hudstramming med Trådløft

Trådløft ansikt, 4 tråder10000 kr

Trådløft ansikt, 6 tråder12500 kr

Trådløft ansikt, 8 tråder17000 kr

Trådløft ansikt, 10 tråder20000 kr

(For andre kombinasjoner og flere alternativer, ta kontakt for å få et spesialtilbud)

Bestill konsultasjon!


    Trådløft ansikt, 6 tråder10500 kr