Si farvel til Hårtap,
Si hei til PRP!

Gjenopprett hårets vitalitet med avansert PRP teknologi. Opplev kraften av PRP (Platelet Rich Plasma) hos Lillelaser. 

Våre priser

PRP mot Hårtap – per område4300 kr

PRP mot Hårtap – hele hodet13000 kr

Er du klar til å ta tilbake kontrollen over håret ditt?

Vår spesialtilpassende behandling mot hårtap benytter ditt eget blodplasmas vekstfaktorer for å revitalisere hodebunnens kollagen og stimulere ny hårvekst. Gjenvinn selvtilliten med tykkere, sunnere hår. La våre eksperter veilede deg gjennom prosessen og forklare hvordan PRP kan gjenopplive ditt hår.

Hva er PRP?

Platelet Rich Plasma (PRP) er en effektiv behandling som bidrar til å redusere naturlig hårtap gjennom å bygge opp kollagenet i hodebunnen. Etter hvert som man blir eldre opplever mange at håret blir tynnere eller forsvinner, det er en naturlig prosess som det er vanskelig å stanse, men med PRP-behandling kan man ofte bremse denne prosessen og noen ganger reversere prosessen. Hvor effektiv behandlingen er avhengig av mange ulike faktorer og varierer derfor mye fra person til person.

Blodet vårt er oppbygd av røde og hvite blodceller, samt blodplater. I en PRP-behandling tas en liten mengde av ditt eget blod (på samme måte som en vanlig blodprøve), som så sentrifugeres i en spesialsentrifuge for å skille ut blodplatene. Det konsentrerte blodplaterike plasmaet (PRP) injiseres i de områdene hvor du ønsker å forsterke hårveksten. Resultat er at man stimulerer veksten av kollagen i huden – noe som igjen resulterer i at hårveksten stimuleres.

Behandlingen tar 1-2 timer, og synlig resultatet oppnås gjerne etter 5-10 behandlinger.

 
Platelet Rich Plasma (PRP) er en effektiv behandling som bidrar til å redusere naturlig hårtap gjennom å bygge opp kollagenet i hodebunnen

Lillelaser - din partner for naturlig skjønnhet!

Vi forplikter oss til å tilby de beste kosmetiske behandlingene, med profesjonelle behandlere som setter dine behov først. Bli den beste versjonen av deg selv med Lillelaser.

Bestill gratis konsultasjon!


    © 2024 - Lillelaser - Din Kosmetiske klinikk AS