Form din kropp,
realiser dine
drømmer!

Oppnå den figuren du alltid har ønsket deg. Fettreduksjon med ultralyd er en smertefri og effektiv metode for å skulpturere kroppen og fjerne uønsket fett.

Våre priser

Fettreduksjon – Mage (ett område)2800 kr

Frettreduksjon – Flanke3900 kr

Fettreduksjon – Lår6000 kr

Fettreduksjon – Rumpe4300 kr

Få tilbake selvtilliten! Prøv Fettreduksjon med ultralyd i dag!

Oppdag kraften av fettreduksjon med ultralyd hos Lillelaser. En smertefri og effektiv metode for å skulpturere kroppen og fjerne uønsket fett. Fettreduksjon med ultralyd, ofte kalt kroppsforming, er et utmerket alternativ til kirurgiske inngrep og er ideelt for de som sliter med å fjerne fett fra spesifikke områder.

Hvordan fungerer det?

Skånsomt og effektivt:

Lavfrekvent ultralyd rettes mot fettlag for å indusere kavitasjon, en prosess som reduserer fettcellene.

Sikker og målrettet:

Prosedyren påvirker kun fettceller, uten å skade det omkringliggende vevet.

Resultater etter kort tid:

Synlige resultater ofte etter én behandling, med optimal effekt etter 4-6 behandlinger.

Hva er Fettreduksjon med ultralyd?

Behandlingen

Behandlingen skjer ved at lavfrekvent ultralyd sendes inn i det området av kroppen du ønsker å redusere fettmengden. Ultralyden fører til til en fysisk prosess som kalles kavitasjon, hvor små gassbobler dannes og sprenges med høy energi og varme. Som en konsekvens blir fettcellene mindre. Behandlingen har få bivirkninger siden behandlingen kun påvirker fettceller og ikke påvirker annet omkringliggende vev.

Hva skjer i etterkant?

I etterkant vil du oppnå best resultat hvis du fortsetter med et sunt kosthold og trener regelmessig. Det er også viktig å sove godt ut etter behandlingen, da dette vil hjelpe til med fettreduksjonen.

Hvor fort virker det?

Behandlingen er smertefri og du kan ofte se resultater etter bare en behandling, men for å oppnå ønsket resultat vil det ofte være behov for 4-6 behandlinger med én ukes mellomrom. Hvor mange behandlinger du har behov for bør avtales etter konsultasjon med lege eller behandler.

Klar for en ny start?​​

Våre eksperter kan skreddersy en behandlingsplan som passer dine mål og behov.

Lillelaser - din ekspert på kroppsforming!

Vi er forpliktet til å gi deg behandlinger av høyeste kvalitet, utført av våre dyktige profesjonelle behandlere. Ta det første skrittet mot den figuren du alltid har drømt om med Lillelaser.

Bestill gratis konsultasjon!


    © 2024 - Lillelaser - Din Kosmetiske klinikk AS