Ansiktsbehandling med microneedling

Vekk til live tørr, livløs og gusten hud med microneedling.

Microneedling er en gruppe kosmetiske behandlinger for ansikt og hals. Behandlingen starter med grundig rens av huden. Deretter bruker man ulike metoder for å penetrere det ytterste hudlaget med mange små stikk. Disse stikkene stimulere huden til å reparere seg selv. Det vil også frigjøre veksthormoner og øke produksjon av kollagen og elastin. Til dette bruker vi oftest en motorisert Dermapen. Under behandling bruker vi også ofte ulike aktive ingredienser (Meso) som forsterker effekten.

Behandlingen bidrar til at huden gradvis fornyes og at hudvevet blir mer elastisk. Små linjer og fine rynke mykes opp. Pigmentflekker bli mindre, og store porer blir mindre synlig. Resultatet vil selvsagt være individuelt avhengig av hudens utgangspunkt. Behandlingen er så godt som smertefri og du kan gå rett på jobb allerede dagen etter behandlingen.

For et godt resultat anbefaler vi generelt 3-4 behandlinger, mens arr og andre utfordringer som strekkmerke krever ofte flere behandlinger. Vi anbefaler også kombinasjonsbehandling med bruk av HIFU (se under HIFU for mer informasjon)

Det første døgnet etter behandling vil du kunne oppleve rødhet, varme og ømhet i huden. Huden kan oppleves som stram og tørr og kan flasse etter noen dager, men dette går som regel gradvis over innen et døgn. Men for enkelte kan det ta opptil 3 dager. Unngå direkte sollys den første tiden. Huden er mest utsatt for infeksjoner de første 24 timene etter behandlingen, så unngå å ta for mye på huden og vask alltid hender før du berører det behandlede området. Unngå også sminke de første 24 timene.

Ansiktsbehandling med microneedling - tjeneste

Priser

Dermapen – Ansikt & hals 1 beh.2500

Dermapen – Ansikt & hals + Meso 1 behandling2950

Kombinasjonsbehandling Dermapen og HIFU

Ansiktsbehandling – HIFU + Dermap. 1 behandling6500

Ansiktsbehandling – HIFU + Dermap. 3 behandlinger18000

Halsbehandling – HIFU + Dermap. 1 behhandling4500

Halsbehandling – HIFU + Dermap. 3 behandlinger12500

Ansikt & halsbehandling HIFU + Dermap. 1 behandling8500

Ansikt & halsbehandling – HIFU + Dermap. 3 behandlinger21000

Bestill konsultasjon!