Muskelbygging med Medisculpt©

Muskelbygging med Medisculpt er en helt ny metode for muskelstimulering. Hver behandling kan vare så lite som 30 minutter, men gir en effekt som lagt overstiger normal trening.

Denne type behandling kalles ofte kroppsforming og kan være et veldig godt alternativ, eller tillegg til, tradisjonell styrketrening. Behandlingen egner seg meget godt for deg som har problemer med å få trent bestemte muskelgrupper på en effektiv måte.

Behandlingen består i å gi mange hurtige muskelsammentrekninger utløst av elektromagnetiske impulser. Under behandlingen sendes apparatet ut signaler i forskjellige pulser, frekvenser med bestemte stimuleringsparametere. På denne måten blir musklene påvirket av ulike faser av stimulering, noe som gir maksimal effekt.

Muskelbygging med elektromagnetiske stimulering Muskelbygging med Medisculpt© er en helt ny metode for muskelforming

Apparatet vi bruker er ergonomisk utformede med en optimal passform og et høyt nivå av varmeisolasjon. Det gir en komfortabel og sikker behandling med programmer som er personlig tilpasset. Opptil fire forskjellige områder kan behandles i samme behandlingsøkt.

Behandlingen gir få bivirkninger, siden metoden kun påvirker muskelgruppen behandlingen er rettet mot, og man er umiddelbart klar for normale daglige aktiviteter etter behandlingen. Du vil oppnå best resultat hvis du etter behandlingen fortsetter med et sunt kosthold og regelmessig trening.

Behandlingen er smertefri og resultater kan ofte ses etter bare noen få behandlinger, men for å oppnå ønsket resultat vil det ofte være ønskelig med opptil 8-10 behandlinger i løpet av en måned. Hvor mange behandlinger du har behov for bør avtales etter konsultasjon med lege eller behandler.

Muskelbygging med elektromagnetiske stimulering Behandlingen består i å gi mange hurtige muskelsammentrekninger utløst av elektromagnetiske impulser

Prisliste Muskelstimulering

Medisculpt© muskelstimulering – 1 behandling (30 min) 2800 kr

Medisculpt© muskelstimulering – pakke med 6 behandlinger13600 kr

Medisculpt© muskelstimulering – pakke med 10 behandlinger22600 kr

(For andre kombinasjoner og flere alternativer, ta kontakt for å få et spesialtilbud)

Bestill konsultasjon!