Muskelbygging med Medisculpt©

Muskelbygging med elektromagnetiske stimulering er en helt ny metode for muskelforming. Hver behandling varer kun 30 minutter, men gir en effekt det ikke er mulig å oppnå gjennom normal trening.

Denne type behandling kalles ofte kroppsforming og kan være et veldig godt alternativ, eller tillegg til, tradisjonell styrketrening. Behandlingen egner seg meget godt for deg som har problemer med å få trent bestemte muskelgrupper på en effektiv måte.

Behandlingen består i å gi mange hurtige muskelsammentrekninger utløst av elektromagnetiske impulser. Under hver behandling sendes det ut pulser med forskjellige signaler, frekvenser og stimuleringsparametere. På denne måten blir musklene utsatt for ulike faser av stimulering, noe som gir maksimal effekt.

Muskelbygging med elektromagnetiske stimulering Muskelbygging med Medisculpt© er en helt ny metode for muskelforming

Apparatet vi bruker er ergonomisk utformede med en optimal passform og et høyt nivå av varmeisolasjon. Dette gir en komfortabel og sikkerhet behandling med programmer som er personlig tilpasset. Opptil fire forskjellige områder kan behandles i samme økt.

Behandlingen har få bivirkninger siden metoden kun påvirker muskelgruppen behandlingen er rettet mot, og man er umiddelbart klar for normale daglige aktiviteter etter behandlingen. I etterkant vil du oppnå best resultat hvis du fortsetter med et sunt kosthold og trener regelmessig.

Behandlingen er smertefri og resultater kan ofte ses etter bare noen få behandlinger, men for å oppnå ønsket resultat vil det ofte være ønskelig med 8-10 behandlinger i løpet av en måned. Hvor mange behandlinger du har behov for bør avtales etter konsultasjon med lege eller behandler.

Muskelbygging med elektromagnetiske stimulering Behandlingen består i å gi mange hurtige muskelsammentrekninger utløst av elektromagnetiske impulser

Prisliste Muskelbygging / Muskelstimulering

Medisculpt muskelstimulering – 1 behandling m/konsultasjon (45 min)6650 kr

Medisculpt / Bygge muskel og fjerne fett (30 min)5450 kr

Medisculpt / Bygge muskel og fjerne fett (45 min)4800 kr

Medisculpt muskelstimulering – Pakke 6 behandling (30 min)31920 kr

Medisculpt 6 pakke (30 min)26160 kr

Medisculpt 6 pakke (30 min)23280 kr

(For kombinasjoner og flere behandlinger, ta kontakt for å få tilbud på pakkepris)

Bestill konsultasjon!