Lillelaser - Din klinikk for alle typer kosmetiske behandlinger

Våre profesjonelle behandlere står til din tjeneste.

Vi er av den overbevisning at velvære henger nøye sammen med hvordan du opplever deg selv. De aller fleste av oss har noen ting ved utseende vårt vi gjerne vil forbedre, og Lillelaser er her nettopp for å hjelpe deg med det.

Lillelaser er startet av ildsjeler som har et stort engasjement i å bidra til din trivsel og velvære. Vi har med egne midler startet Lillelaser for å være en litt annerledes kosmetisk klinikk. Alle som jobber hos oss, bidrar enten med kapital eller egeninnsats for at vi skal lykkes med å være mer enn bare en vanlig klinikk.

Men vårt engasjement stopper ikke der. Vi som eier Lillelaser vil også hjelpe andre, andre som ikke nyter godt av de privilegiene mange av oss i Norge ofte tar for gitt. Vi samarbeider med LifeHorizon, en frivillig organisasjon som hjelper foreldreløse barn i India og Afrika. Minst 10% av vårt overskudd er dedikert til dette arbeidet. Så da vet du at ved å bruke Lillelaser som din kosmetiske klinikk, bidrar du også til andres velvære.

Lillelaser tilbyr utelukkende kosmetiske behandlinger av høyeste kvalitet. Vi ønsker å være lett tilgjengelig med profesjonelle behandlere som alle er dedikerte i sitt arbeid.

Vi kan tilby deg et stort utvalg av kosmetiske behandlinger som vil bidra til at du igjen skal være den beste versjonen av deg selv. Du kan stole på at våre behandlere gjør sitt beste for at resultatet skal bli så bra som over hode mulig.

Erfarne behandlere

Helsen din er ditt viktigste aktivum. Du bør kun overlate den til de beste fagpersonene.

Personlig behandling

Vi lytter og gir deg råd slik at du kan føle deg helt trygg på at du velger den beste behandlingen tilpasset dine behov.

Kvalitet og sikkerhet

Alle behandlere ved Lillelaser har fått grundig opplæring i alle aspekter ved behandlingen vi tilbyr.

Service og tilgjengelighet

Vi er her for deg, og du kan stole på at vi er der når du trenger vår hjelp.

ANNONSØRINNHOLD

Vi bryr oss,
derfor støtter vi
LifeHorizon


Å hjelpe foreldreløse barn er ikke så vanskelig. Vi ønsker å hjelpe, derfor går minst 10% av vårt overskudd direkte til å støtte underpriviligerte barn.