PRP er en hudforyngende behandling

Behandlingen er hudforyngende og bidrar til å gjenoppbygge kollagenet i huden.

Platelet Rich Plasma (PRP) er en hudforyngende behandling som bidrar til å gjenoppbygge kollagenet i huden. PRP revitaliserer huden gjennom en behandling hvor man bruker ditt eget blodplasmas vekstfaktorer og siden noe av kollagenet i huden naturlig forsvinner med alderen, kan en PRP-behandling gi tilbake glød og spenst til en aldrende hud og resultat av behandlingen er synlig forbedret hudkvalitet og denne type behandling benyttes også for å forebygge hårtap med god effekt. Fremgangsmåten er den samme som for hudfornying.

PRP Platelet Rich plasma er en hudforyngende behandling ansikt og hals

Blodet vårt er oppbygd av røde og hvite blodceller, samt blodplater, og blodplatene spiller en viktig rolle i kroppens naturlige helningsprosess. I en PRP-behandling tas en liten mengde av pasientens blod (på samme måte som en vanlig blodprøve). Blodet sentrifugeres deretter i en spesialsentrifuge for å skille ut blodplatene fra det øvrige blodet. Det konsentrerte blodplaterike plasmaet (PRP) indekseres så i det område man ønsker å behandle. Dette gjøres ofte ved microneedling. Resultat er at man stimulerer veksten av kollagen i huden – noe som igjen resulterer i at huden gjenoppbygges og teksturen forbedres. Det ser man som huden får sin glød og spenstighet tilbake.

Plasmaet injiseres i de områdene av ansiktet og/eller halsen hvor man ønsker en forbedring. Behandlingen tar 1,5 time, og resultatet kan ses etter ca. 3-6 uker. Det beste resultat oppnås gjerne etter 2-3 behandlinger.

PRP Platelet Rich plasma er en hudforyngende behandling hårtap

Prisliste PRP (Platelet Rich Plasma)

PRP – Ansikt4800 kr

PRP – Hals3800 kr

PRP – Ansikt og Hals7000 kr

PRP mot Hårtap foran2800 kr

PRP mot Hårtap 3 rør4300 kr

PRP mot Hårtap Hele hodet4900 kr

Bestill konsultasjon!