Smertebehandling

Smerter forringer vår livskvalitet enten de er kroniske eller som følge av overbelastning eller skade. Alle ønsker vi oss lindring og behandling som har varig effekt. Smertestillende medisiner kan ha god effekt, men over tid kan det være bedre å bruke andre metoder for å behandle smerte. Lillelaser har spesialisert seg på smertebehandling uten bruk av medikamenter.

Smerter og spenninger i muskler og skjelett er et økende hverdagsproblem for mange. Dette kan skyldes belastningsskader eller være utløst av stress. Lillelaser tilbyr behandling av triggerpunkter med ulike metoder, helt avhengig av ha som hjelper deg best. Alle våre behandlingsløp starter med en konsultasjon sammen med lege, sykepleier eller fysioterapeut.

I tillegg til ulike former for muskelterapi, er vi også ledende innen bruk av laser i vår smertebehandling. Til dette bruker vi B-Cure PRO softlaser som er den sterkeste laseren i sitt slag på markedet. Den er spesielt designet for effektiv behandling og smertelindring. Den er godkjent for alle typer smerter og kan også brukes i behandling av sår.

Dette er noe av det vi kan tilby:

Muskelterapi mot nakke- og skulderplager

Akupressur-behandling på nakken

Laserbehandling mot nakke- og skulderplager

Behandling av nakkesleng

Behandling av albueplager, herunder «tennisalbue»

Behandling av håndleddplager, hender karpaltunnelsyndrom, seneskjedehinnebetennelse, seneknuter og springfinger

Behandling av rygg, bekken og ben, herunder bekkenløsning

Behandling av betennelse i akillessenen og hælspore.

Organmassasje, herunder behandling av fordøyelsesproblemer, problemer med åndedrett

Behandling av smerter og spenninger i kjeve og kjeveledd

smertebehandling lillelaser din kosmetiske klinikk

Laserbehandling

Laserbehandlingen skjer ved at man retter laseren mot overflaten av huden i det område man har smerter – et område av gangen. Hvert område behandles med laserstråler i 6-10 minutter. Hele behandlingen tar 20-40 minutter og er smertefri og uten bivirkninger. Best resultat oppnår man ved gjentagende behandlinger over tid.

Smertebehnalding med laser b-cure pro - tjeneste2

Kjevemassasje

Mennesker med ubalanse i kjeveleddet (TMJ) kan ha symptomer som klikkende kjeve, uregelmessig åpning av munnen eller smerte i kjeven. Kjevemuskulaturen henger ofte sammen med psykiske, så er du bekymret eller frustrert spennes ofte muskulaturen i kjeven. Vi kjenner uttrykket «å bite tennene sammen», for mye av det kan gi kroniske plager.

KranioSakral Terapi (KST)

Kranisosakral terapi (KST) er en manuell behandling av bløtvev som muskler, knokler, ledd og bindevev, muskler. Spenninger eller låsninger kan spenne muskler eller begrense blodtilførsel, det igjen kan stenge av for nerveimpulser. Behandlingen skjer ved berøring av hodet, første virvel ATLAS, hjernemembraner, dette hjelper nervesystemet og ikke minst øker sirkulasjonen i disse områdene. Gjennom forsiktige trykk på de enkelte knoklene løsner man opp spenninger og låsninger, f.eks. mellom de enkelte virvler i ryggsøylen. KST passer for de fleste med en stressende hverdag. Behandlingen er myk og kan løsne opp i stressrelaterte problemer.

smertebehandling kjevebehandling

Prisliste Smertebehandling

Konsultasjon (30 min)450

Konsult. + test av ulike behandlinger890

Konsult. + oppfølgingsbeh. – 3 behandlinger2250

Smertebehandling med laser, 1 behandling750

Smertebehandling med laser, 3 behandlinger1950

For andre kombinasjoner – ta kontakt

Bestill konsultasjon!