Smertebehandling med laser
eller manuell terapi

Smerter forringer vår livskvalitet enten de er kroniske eller som følge av overbelastning eller skade.

Alle ønsker vi oss lindring og behandling som har varig effekt. Smertestillende medisiner kan ha god effekt, men over tid kan det være bedre å bruke andre metoder for å behandle smerte. Lillelaser har spesialisert seg på smertebehandling uten bruk av medikamenter.

Smerter og spenninger i muskler og skjelett er et økende hverdagsproblem for mange. Dette kan skyldes belastningsskader eller være utløst av stress. Lillelaser tilbyr behandling av triggerpunkter med ulike metoder, helt avhengig av ha som hjelper deg best. Alle våre behandlingsløp starter med en konsultasjon sammen med lege, sykepleier eller fysioterapeut.

 

smertebehandling lillelaser din kosmetiske klinikk

Smertebehandling med Softlaser

Smertebehandling med laser skjer ved at man retter en soft laserstråle mot overflaten av huden i det område man har smerter – et område av gangen. Hvert område behandles med laserstråler i 6-10 minutter. Hele behandlingen tar 20-40 minutter og er smertefri og uten bivirkninger. Best resultat oppnår man ved gjentagende behandlinger over tid.

Smertebehandling med Manuell terapi

Noen smerter la seg best behandle med manuelle terapi hvor en fysioterapeut bruker ulike metoder for å løse opp spenninger og masere ulike smertepunkter. I tilbyr en rekke ulike manuelle terapier som har vist seg på ha god effekt. Den beste måten å finne ut hva som fungerer best for deg er å bestille en introduksjonstime med vår fysioterapeut.

Smertebehnalding med laser b-cure pro - tjeneste2

Prisliste Smertebehandling

Konsultasjon med test av ulike behandlinger890 kr

Oppfølgings-behandlinger, pakke 3 behandlinger 2250 kr

Smertebehandling med laser, 1 behandling750 kr

Smertebehandling med laser, 3 behandlinger1950 kr

(For kombinasjoner og flere alternativer, ta kontakt for å få et spesialtilbud)

Bestill konsultasjon!