Svettebehandling med Botulismetoksin

Overdreven svetting er helt ufarlig, men kan oppleves sjenerende for de som rammes.

Svetting er kroppens måte å regulere varme på. Hos noen produserer kroppen mer svette enn det som er nødvendig og det heter på fagspråket hyperhidrose. Den mest effektive behandlingen er med bruk av Botulismetoksin. Botulismetoksin er et muskelavslappende stoff som blokkerer nerveimpulsene fra svettekjertlene, slik at du produserer mindre svette. Dette gjøres ved at Botulismetoksin sprøytes dypt inn i huden der man har lokalisert de mest aktive svettekjertlene. Effekten av behandlingen er ikke varig, men kan redusere uønsket svette i 4-6 måneder.

Behandlingen tar kun 15-20 minutter og gjøres ved injeksjon av Botulismetoksin med en liten nål i musklene under huden. Nålen er veldig tynn, noe som gjør at behandlingen ikke er særlig smertefull. Det tar ofte litt tid før huden blir påvirket av behandlingen. Normalt vil du se effekten etter 2-7 dager, mens du etter en til to uker vil du se den fulle effekten av behandlingen. Effekten av behandlingen vil gradvis reduseres over tid.

Svettebehandling med Botulismetoksin Hos noen produserer kroppen mer svette enn det som er nødvendig og det heter på fagspråket hyperhidrose

Prisliste Svettebehandling med Botulismetoksin

Svettebehandling med Botulismetoksin, armhule10000 kr

Svettebehandling med Botulismetoksin, hender8000 kr

(For kombinasjoner og flere alternativer, ta kontakt for å få et spesialtilbud)

Bestill konsultasjon!


    HIFU dobbelthake, 1 behandling4000 kr