Trådløfting er minimalt inngripende

Trådløfting i ansikt eller hals er en minimalt inngripende behandling for å løfte slapp hud. Vi benytter oss av PLACL-tråder av høyeste kvalitet som er designet for å gi et kraftig løft samtidig som huden forynges.

Lillelaser bruker kun Dr. Khan Nordyx CE-registrerte PLACL-tråder av beste kvalitet. I denne prosessen føres det flere tråder inn under huden i ansiktet som så festes for å gi et løft og disse har spesielt lang levetid og det er noe som er viktig for at effekten skal holde seg over tid. Etter omtrent 12 måneder er trådene løst opp, og i løpet av denne tiden har kroppen selv produsert Elastin og Collagen, som vedlikeholder løftet og stramheten i huden.

Trådløft minimalt inngripende behandling

Behandlingen varer i 20-40, minutter avhengig av antall tråder som skal plasseres. Nøyaktig hvor mange tråder du trenger er avhengig av flere faktorer, men vi anbefaler i de fleste tilfeller 4 tråder pr side.

Dette er en minimalt inngripende behandling som skjer med lokal bedøvelse og utføres av lege. De fleste opplever inngrepet som ikke mer enn lett ubehagelig.

Trådløfting er å løfte huden i ansiktet

Prisliste Trådløfting

Trådløft ansikt 4 tråder8000 kr

Trådløft ansikt 6 tråder10500 kr

Trådløft ansikt 8 tråder15000 kr

Trådløft hals12000 kr

Bestill konsultasjon!